Waarom Label 8

  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten € 3,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren of ruilen? Geen probleem!
  • Telefonisch OF persoonlijk advies
  • Eenvoudig betalen via iDeal, VISA of MasterCard
Dorpsstraat 37
6871 AB Renkum
Klik hier voor onze openingstijden

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?
Zodra u het juiste product heeft kunnen vinden dient u deze in uw winkelwagen te leggen. Als u klikt op “afrekenen” dan komt u in een scherm terecht waar u uw gegevens achter dient te laten. (U kunt er voor kiezen om een account aan te maken, bij het volgende bezoek hoeft u dan alleen nog in te loggen.) Is alles correct ingevuld? Klik dan op “Plaats uw order”, u wordt nu doorgelinkt naar de betaalmodule van Ideal. Na afronding van de betaling is de bestelling geplaatst.

Hoe kan ik betalen?
U kunt u bestelling betalen via Ideal. U wordt na het plaatsen van uw order doorgelinkt naar de beveiligde website van Ideal.

Kan ik de status van mijn bestelling controleren?
Als u tijdens het bestellen een account heeft aangemaakt kunt de status van uw bestelling bekijken. Mocht u zonder account besteld hebben, kunt u altijd via het contactformulier of telefonisch de status van uw bestelling aanvragen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?
Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling bij ons ontvangen is. Wij streven er naar om uw bestelling dan binnen 24 uur te verzenden. Afhankelijk van de drukte bij TNT zal uw bestelling dan met één tot maximaal drie dagen bij u thuis kunnen zijn.

Terug naar de klantenservice