Waarom Label 8

  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten € 3,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren of ruilen? Geen probleem!
  • Telefonisch OF persoonlijk advies
  • Eenvoudig betalen via iDeal, VISA of MasterCard
Dorpsstraat 37
6871 AB Renkum
Klik hier voor onze openingstijden

Over ons

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Aniek Mulder en in mei 2010 ben ik de website Lingerie at home gestart, inmiddels Label 8. Met een passie voor mode, ervaring in de lingeriebranche en mijn eigen eeuwige zoektocht (lees "struggle") naar Lingerie in een cupmaatje meer, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik destijds Lingerie at home gestart.

Naast de website heb ik in de zomer van 2013 de mogelijkheid gehad om een tijdelijke winkel te openen in Oosterbeek, en met succes. Na het sluiten van de Pop-up store in Oosterbeek ben ik via een omzwerving op 1 april 2020 in Renkum aan de Dorpsstraat gevestigd. Ook hier is het grootste gedeelte van de collectie in cupmaat D-E-F-G. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u niet binnen kunt lopen voor een andere cupmaat want ook hier hebben wij leuke lingerie/badmode voor.

Voor de lingerie en badmode gaan we elk seizoen op pad om twee keer per jaar te kunnen verrassen met een prachtige nieuwe collectie. Hierbij gaan we uit van ons gevoel, onze ervaringen in de (web)winkel en de vragen/meningen van onze klanten. 

In de nieuwe winkel is de collectie kleding vergroot. Een keer per zes weken gaan wij op inkoop in Duitsland en/of Amsterdam. Bij de inkoop letten wij vooral op modische artikelen en perfecte basics, die veelzijdig en draagbaar zijn en daarbij leuk geprijsd zijn. 

Misschien heeft u een vraag over de collectie, de (web)winkel of uw bestelling. Neem dan contact met ons op of kom langs in onze mooie winkel. Wie weet tot horens of tot ziens!

Veel winkelplezier!

Aniek Mulder

Aniek Mulder