Waarom Label 8

  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten € 3,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren of ruilen? Geen probleem!
  • Telefonisch OF persoonlijk advies
  • Eenvoudig betalen via iDeal, VISA of MasterCard
Europalaan 8
6871 BZ Renkum
Klik hier voor onze openingstijden

Over ons

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Aniek Mulder en in mei 2010 ben ik de website Lingerie at home gestart, inmiddels Label 8. Met een passie voor mode, ervaring in de lingeriebranche en mijn eigen eeuwige zoektocht (lees "struggle") naar Lingerie in een cupmaatje meer, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik destijds Lingerie at home gestart.

Naast de website heb ik in de zomer van 2013 de mogelijkheid gehad om een tijdelijke winkel te openen in Oosterbeek, en met succes. Na het sluiten van de winkel in Oosterbeek wist ik dat we dit door moesten pakken. In Elst stond een pand leeg en hier hebben wij een jaar lang in het centrum onze deuren open gehad. Na een heel leuk jaar in Elst hebben wij in mei 2015 een winkel geopend in Renkum aan de Europalaan. Hier zijn wij vier dagen in de week geopend, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en u bent hier ook van harte welkom op afspraak. Ook hier is het grootste gedeelte van de collectie in cupmaat D-E-F-G. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u niet binnen kunt lopen voor een andere cupmaat want ook hier hebben wij leuke lingerie/badmode voor.

Naast de collectie met lingerie, bad- en nachtmode. Hebben wij sinds enige tijd ook een leuke collectie fashion en accessoires. Deze collectie is nog klein waardoor wij regelmatig moet vernieuwen. Zo proberen we de collectie elke zes weken weer aan te vullen met leuke items die je op dat moment wil hebben. Zo kunnen we snel schakelen bij het ineens koudere weer of juist een hele vroege zomersedag.

Elk seizoen gaan we weer op pad om twee keer per jaar te kunnen verrassen met een prachtige nieuwe collectie. Hierbij gaan we uit van ons gevoel, onze ervaringen in de (web)winkel en de vragen/meningen van onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld gemerkt dat cupmaat B en C veel gevraagd worden. Met Triumph, Wacoal en Lisca kunnen wij daar nu ook hele mooie artikelen in aanbieden.

Misschien heeft u een vraag over de collectie, de (web)winkel of uw bestelling. Neem dan contact met ons op of kom langs in onze mooie winkel. Wie weet tot horens of tot ziens!

Veel winkelplezier!

Aniek Mulder

Aniek Mulder