Waarom Label 8

  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten € 3,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Retourneren of ruilen? Geen probleem!
  • Telefonisch OF persoonlijk advies
  • Eenvoudig betalen via iDeal, VISA of MasterCard
Dorpsstraat 37
6871 AB Renkum
Klik hier voor onze openingstijden

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
Dit is afhankelijk van het bestelde bedrag. Is de bestelling boven de €50,00, is de verzending gratis. Als de bestelling onder de €50,00 is, zijn de verzendkosten €3,95.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt verzonden zodra het geld bij Lingerie at home op de rekening staat. Wij streven ernaar om de bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Afhankelijk van TNT zal uw post met één tot maximaal drie dagen bij u thuis zijn.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt verzonden via TNT Post. Afhankelijk van de grote van de bestelling zal dit met de brievenbuspost of met de pakketpost worden verzonden. De bestelling zit altijd in een blanco verpakking zodat men van buitenaf niet kan zien wat zich in de post bevindt.

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben tijdens aflevering van mijn bestelling?
Als uw bestelling via de pakketpost zal worden verzonden, zal dit pakket de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Bent u dan wederom niet thuis, dan zal de postbode een briefje in uw brievenbus achter laten met hierop de informatie over het ophalen van uw bestelling. Weet u van te voren al dat u niet thuis zal zijn tijdens het afleveren van uw bestelling dan kunt u eventueel ook een ander afleveradres opgeven zoals bijvoorbeeld uw werk.

Terug naar de klantenservice